Θανόπουλος: «Από την άμυνα ξεκινάνε όλα» (video)

Ο Γιάννης Θανόπουλος παίζοντας με ιδιαίτερο πάθος σε άμυνα και επίθεση, ήταν από τους διακριθέντες παίκτες του Αρκαδικού. Αμέσως μετά την σπουδαία και πολύ δύσκολη νίκη του Αρκαδικού επί του Ηρακλή μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του, θα παλέψουν το κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός και πως πλέον –τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε- δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Θανόπουλος έχουν ως εξής:

Αν υπάρχουν πλέον εύκολα παιχνίδια: «Στο σημείο που έχουμε φτάσει κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και εμείς τα αντιμετωπίζουμε σαν να είναι τελικός. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος ήμασταν κάπως επηρεασμένοι. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε ξανά στον ρυθμό μας και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι».

Τι άλλαξε και ο Αρκαδικός ήταν καλύτερος στο β’ ημίχρονο: «Στα αποδυτήρια είπαμε ότι θα πρέπει να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Επίσης στο β’ ημίχρονο βρήκαμε καλύτερο ρυθμό στην άμυνα και το παλέψαμε. Θα πρέπει να παλεύουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, κυρίως στην άμυνα γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από ότι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, γίναμε πιο μαχητικοί και πιστεύω πως αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα».

ArcadiaPortal.gr Γ. Θανόπουλος Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια