Ξεκινάει το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά - Στην Πρέβεζα και ο Τσέλος του Αρκαδικού

Το μπάσκετ έχει την τιμητική του από σήμερα και μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας, καθώς θα φιλοξενήσει τους αγώνες του 30ου Τουρνουά Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ», που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΒΔΕ και το Δήμο Πρέβεζας.

 

Ορισμένοι από τους καλύτερους παίκτες από όλη την Ελλάδα στην ηλικιακή κατηγορία των παίδων θα παίξουν αγώνες μπάσκετ στην Πρέβεζα, ενώ κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα γίνει και ένας αγώνας επίδειξης με αντίπαλο την ομάδα Παίδων της Νικόπολης.

 

Παρόντες στην κορυφαία εκδήλωση του αναπτυξιακού προγράμματος οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Μίσσας, Γιώργος Λημνιάτης, αλλά και ο Μάριος Τσέλος του Αρκαδικού που επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο 30ο τουρνουά Χριστουγέννων.

 

Ο πλευμέηκερ του Αρκαδικού συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ του «Βαλαωρίτη» και οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις αρχίζουν σήμερα με τον αγώνα στις 5 μ.μ. να αντιμετωπίζει τον «Σικελιανό». Αύριο Σάββατο θα δώσει δύο αγώνες, έναν στις 9 π.μ. εναντίον του «Καρυωτάκη» και έναν στις 7 μ.μ. εναντίον του «Παλαμά».